СТИЛПЛАСТ 2002 ООД - е създадена през 2002 г. и е производител и доставчик на PVC и алуминиева дограма, стъкла и стъклопакети, външни и вътрешни щори, поликарбонатни конструкции, охранителни ролетки, гаражни врати и др. Фирмата извършва висококачествен монтаж на предлаганите продукти. Има изградена собствена магазинна мрежа, както и собствени представителства във Варна, Пловдив, Бургас, Благоевград, , Плевен, Стара Загора,Велико Търново,Монтана,Русе

Фирмата разполага със 4 собствени производствени бази намиращи се в:

гр.София, кв.Малашевци, ул."Жак Дюкло" №55

гр.Пловдив, ул. Георги Бенев 7

гр. Монтана, ул. Сирма войвода №12

Република Северна Македония, гр Скопие, ул. Борис Трайковски бр.91

Всичките производства са оборудвани с автоматизирани поточни линии за производство на стъклопакети, PVC рамки и Алуминиеви изделия. Залагаме на висококачествени немски машини, нови транспортни средства и висококвалифициран персонал , в резултат на което сме в състояние да извършим качествено и в срок изпълнението на възложените поръчки. В момента във фирмата работят над 120 човека.

От 2010г. фирмата успешно се налага и на пазара в Македония и Сърбия.

Фирма Стилпласт е заложила на качеството както в производствения процес така и в сферата на обслужването на своите клиенти. Консултира, търгува и произвежда по внедрена система за контрол на качеството ISO 9001:2008 и система за управление на околната среда ISO 14001:2004.