Системата „ТВО 55“ е модерна алуминиева система, задоволяваща най-новите архитектурни тенденции при направата на врати и прозорци, където е необходима термоизолация /термомост/. Функцията на този термо мост е да задържа въздух и да запазва температурата в помещението.

Това позволява интегрирането и във всякакви климатични условия и различни сгради. Тя е специално проектирана за всички размери врати и прозорци, подходящи както за търговски, така и за жилищни обекти.Системата е старателно тествана и покрива всички изисквания за термоизолация, шумоизолация и сигурност.

Тази система е с дебелина на профила 55 мм. Подходяща е както за фиксирани, така и за отваряеми външни врати и прозорци. Снабдена е с три гумени уплътнения – централно, външно и вътрешно, и специално разработена дренажна система, осигуряващи добра хидро- и топлоизолация. Тази система притежава термомост, който е 24мм.

Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 24 до 38 мм. в зависимост от желанието на клиента. Профилите могат да се боядисват по цялата гама на RAL.