Отлични изолационни стойности гарантират първокласно жизнен комфорт с IDEAL 5000®. Профилни системи Top-качествени, направени от алупласт защита обещание взлом на най-високо ниво и осигуряват успокояващо сигурност.
Модерната архитектура изисква нови стандарти. Перфектната форма на профилите изпълнява тези изисквания - IDEAL 5000 съчетава най-новата технология с най-високия жилищен комфорт. Хармоничните форми, силната конструкция и атрактивният дизайн са гаранция за непреходна елегантност. Системата IDEAL 5000 е класическа конструкция със средно уплътнение.

Системата на трите уплътнения не само увеличава херметичността на цялата конструкция, но и значително увеличава експлоатационния срок на обкова, който в т.нар. сухата камера е изолиран от външните условия.

Многокамерната конструкция на профилите съвместно със системата за уплътняване на профилите позволява също да се подобрят термичните свойства на профилите, които в серията IDEAL 5000 осигуряват коефициент на топлоизолация на ниво Uf=1,2 W/m2K.